RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top] БЛОЖИЌ е предбожиќно блогирање.  

Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување содржини на македонски јазик на своите блогови. Содржините на објавите се основаат на вашата креативност.  
БЛОЖИЌ 2019/2020
15.12.2019 - 07.01.2020БЛОЖИЌ #35 - Божиќ со Клаудија и Никола

БЛОЖИЌ #34 - Најстудената зима во мојот живот [втор дел]

❄ 

БЛОЖИЌ 2018/2019 
10.12.2018 - 07.01.2019
БЛОЖИЌ #17 - Елена Василевска: „2018-та беше година на само-пронаоѓање“

БЛОЖИЌ #16 - Пред X Потоа


БЛОЖИЌ #15 - Данбо #danbomacedonia


БЛОЖИЌ #13 - Вистината за Ѓаволешката карпа 
во Крива Паланка

БЛОЖИЌ #12 - За режисерот од Крива Паланка чиј
 филм бил југословенски кандидат за Оскар

БЛОЖИЌ #11 - Дуња и Даела 🐘🐘


БЛОЖИЌ 2017/2018
20.12.2017 - 08.01.2018


БЛОЖИЌ #6 - Најдоброто од 2017-та
БЛОЖИЌ #5 - С А Р А
БЛОЖИЌ #4 - Дабот наспроти манастирот „Св.Јоаким Осоговски“
БЛОЖИЌ #3 - Пред X Потоа
БЛОЖИЌ #2 - Праски колачи
БЛОЖИЌ #1 - Првиот снег

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib