Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2019).  


Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на објавите се основаат на вашата креативност.Во третото продолжение на минатогодишниот Бложиќ можевте да видите оригинални и уредени верзии на некои фотографии од 2017-та. 

БЛОЖИЌ #3 - Пред Х Потоа


Овој пат, во ова шесто продолжение на овогодинешното, предбожиќно блогирање, можете да ги видите оригиналите и уредените им верзии на некои фотографии од 2018-та година.

💫 Фотографии уредени во Snapseed (за повеќе види Snapseed collection)

💫 Фотографии уредени во Photoshop 
БЛОЖИЌ 2018/2019 


БЛОЖИЌ #17 - Елена Василевска: „2018-та беше година на само-пронаоѓање“

БЛОЖИЌ #16 - Пред X Потоа


БЛОЖИЌ #15 - Данбо #danbomacedonia


БЛОЖИЌ #13 - Вистината за Ѓаволешката карпа 
во Крива Паланка

БЛОЖИЌ #12 - За режисерот од Крива Паланка чиј
 филм бил југословенски кандидат за Оскар

БЛОЖИЌ #11 - Дуња и Даела 🐘🐘

No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib