RK

Robert Krstevski

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2020).  

Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на објавите се основаат на вашата креативност.
Во ова продолжение на Бложиќ имаме специјален #ТинЛексикон со мистериозен/на тинејџер/ка од Крива Паланка. Прочитајте што тој/таа има да каже и доколку препознаете кој/а тинејџер/ка се крие зад терминот „МИСТЕРИОЗЕН“ одете на мојот инстаграм (@robkrst) каде ќе дознаете што треба да направите и ако навистина го откриете идентитетот на тинејџерот/ката - вие сте следниот гостин во #ТинЛексикон.

1. Име: Mистериозен/на тинејџер/ка
2. Хороскопски знак: Mистериозен/на тинејџер/ка
3. Омилено годишно време: А, нели може сите?
5. Омилен предмет во училиште: Јадењето за време на голем одмор.
7. Омилен пејач/пејачка/група: Ариана Гранде
8. Омилен спорт: Тенис
17. Кој град и која држава би сакала да ги посетиш: А, континент може ли? Нека биде Австралија.

9. Омилена активност во која уживаш: Свирење на инструменти.
11. Омилена книга/лектира: Е, па не знам. Имам многу.
12. Омилена серија/филм: Вака, појака серија од Victorious нема!
13. Омилена социјална мрежа: Снепчат бе брат.
14. Омилено животно: Како да ви кажам дека сум алергична на сите животни?
16. Омилен јутјубер/ка: Alisha Marie
18. Омилена боја: Златна
15. Омилено јадење: Шпагети
19. Кои карактеристики треба да ги поседува личноста за да ти биде пријател? Смешен и искрен.
20. Што имаш да кажеш на тема булинг или врсничко насилство? Е, што да кажам, имате линк од објавата, кликнете и прочитајте.


21. Неисполнета желба: Да ме препознаете кој/а сум. КОЈ/А Е МИСТЕРИОЗНИОТ/НАТА ТИНЕЈЏЕР/КА?🎉 #ТинЛексикон 👽 КОЈ/А Е МИСТЕРИОЗНИОТ/НАТА ТИНЕЈЏЕР/КА? [САМО ЗА ТИНЕЈЏЕРИ] 🎉 Освој бесплатна фотосесија и биди следниот гостин во #ТинЛексикон. 🔥 Направи ги следниве чекори: 1. Кликни на линкот во био и прочитај што има да каже мистериозниот/ната тинејџер/ка од Крива Паланка. 2. Ако го/ја препознаеш заследи ме мене (ако веќе не ме следиш) @robkrst. 3. Напиши/тагни го тинејџерот/ката што мислиш дека се крие зад псевдонимот „МИСТЕРИОЗНИОТ/НАТА“ во коментар на оваа објава. 🔥ВАЖНО: Може да учествуваат само тинејџери (13 - 19 години) од Крива Паланка и околината. 4. Сподели ја оваа објава на стори и тагни ме @robkrst. ❎ Не може една личност да учествува од повеќе профили. ❎ Не е дозволено учество од лажни профили. 🕖 КРАЕН РОК ЗА ПОГОДУВАЊЕ Е 04.01.2020, 19h! ✨ УТРЕ ВО 19h ЌЕ ОТКРИЕМЕ КОЈ/А Е МИСТЕРИОЗНИОТ/НАТА ТИНЕЈЏЕР/КА И ОНОЈ КОЈ ПРВ ЈА ИМА ПОЗНАЕНО И ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ ПЕТ ЧЕКОРИ ЌЕ БИДЕ ЕДЕН ОД СЛЕДНИТЕ ГОСТИНИ ВО ТИНЛЕКСИКОН. 🍀 Со среќа! #robertkrstevski #giveaway
A post shared by RK (@robkrst) on

УШТЕ ОД БЛОЖИЌ 2019/2020:

БЛОЖИЌ #35 - Божиќ со Клаудија и Никола

БЛОЖИЌ #34 - Најстудената зима во мојот живот [втор дел]

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib