RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2020).  

Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на објавите се основаат на вашата креативност.


СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА! Новата година пристигна, но Бложиќ продолжува. Погледнете и прочитајте што ви посакуваат овие тинејџери во Новата година.

„Среќни Новогодишни и Божиќни празници, исполнети со многу среќа, успех, љубов и пред се ЗДРАВЈЕ!!! - Ана 


„Нека во Новата 2020 година животот ти биде букет од рози, врзан со панделката на љубовта, фрлен во морето на среќата и понесен од добрата судбина!“ - Сара„Во Новата година имајте повеќе време за себе и своите најблиски, бидете исполнети со многу љубов и здравје бидејќи тоа се најпотребните нешта за да бидеме среќни.“- Матеја„Оптимистот останува буден до полноќ за да ја дочека новата година☺️, песимистот останува буден за да биде сигурен дека старата ке си отиде.🙃 Среќна Нова 2020 година.- Маја


„Најдете ја среќата и среќата ќе ве најде вас. Среќна Нова година!“- Марија


„Среќна Нова година, бидете најсреќни.“- Ивона„Денес е првата празна страница од книгата со 366 страни. Напиши ја најдобро што можеш.“- Ана


 „Ви посакувам Среќна Нова 2020 година со многу повеќе љубов и среќа од старата.“- Нина


 Сите ваши грижи и проблеми оставете ги во старата 2019 година и со многу надеж, верба и љубов зачекорете во Новата 2020!- Евгенија


[Анастасија беше спречена да присуствува кога фотографиравме за оваа објава, но и таа се придружува кон убавите честитки и ви посакува се најдобро во Новата 2020-та година.]УШТЕ ОД БЛОЖИЌ:

БЛОЖИЌ #31 - Најдоброто од 2019-та

БЛОЖИЌ #30 - Како да се нашминкате за новогодишната ноќ?

БЛОЖИЌ #29 - „ЕДНА СКАЗНА“ - инстаграм профил на годината [@ednaskazna]

БЛОЖИЌ #28 - НЕ ФРЛАЈ ПЕТАРДИ!

БЛОЖИЌ #27 - „Ловецот на ѕвезди“ [Давид Георгиевски]

БЛОЖИЌ #26 - Каде да се фотографирате во Крива Паланка?


No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib