RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2018).  Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на постовите се основаат на вашата креативност. 
        Во петтото продолжение на БЛОЖИЌ можете да ги погледнете фотографиите кои ги направивме со @saragavrilova во последните денови на 2017-та година. Доколку ѕирнете во архивите на овој блог ќе видите дека ова не е првата објава со фотографии во кои Сара е предмет на фотографирање. Претходните фотосесии можете да ги погледнете на следниве линкови SARA 2014, SARA 2015 и SARA 2017.No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib