Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2018).  Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на постовите се основаат на вашата креативност. 
                               

Едни од омилените нешта во кои уживам ми се моментите кога имам нови фотографии за уредување. Фотографиите коишто мислам дека ми се подобри од останатите гледам да ги уредам најдобро што можам додека за останатите понекогаш правам компромиси. Во третото продолжение на БЛОЖИЌ можете да погледнете неколку оригинали и нивните „нашминкани“ верзии. Фотографиите најчесто ги „шминкам“ во Photoshop, Lightroom и Snapseed. 
ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО BREATHE

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN 2017
ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО SPECIAL CATS EDITION

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN 2017

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN 2017

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО CATS EDITION 9

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО CATS EDITION 9

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО DOBROVNICA, KRIVA PALANKA...

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN'S PALETTE

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО DOBROVNICA, KRIVA PALANKA...

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО HORSE

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО LANDSCAPES COLLECTION 4

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО SARA 2017

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО SARA 2017

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN'S PALETTE

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО БЛОЖИЌ #1 - ПРВИОТ СНЕГ

ВИДИ ПОВЕЌЕ ВО AUTUMN 2017

ВИДИ ЈА УРЕДЕНАТА ВЕРЗИЈА НА ОВАА ФОТОГРАФИЈА ВО CATS EDITION 8

Можете слободно да оставите коментар во кои комбинации повеќе ви се допаѓа оригиналната фотографија а во кои уредените им двојнички.

No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib