Post Page Advertisement [Top]

 БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2018).  

Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на постовите се основаат на вашата креативност.                 Деновиве официјално ѝ посакуваме добредојде на зимата но таа своето доаѓање го „најави“ уште кон крајот на ноември. Поточно на 27 ноември 2017 во Крива Паланка провеја првиот снег за оваа сезона. Со оглед на тоа што снегот си замина многу бргу, заклучуваме дека сепак есента не дозволи зимата предвреме да ѝ го уништи златниот сјај. Првиот пост од БЛОЖИЌ е посветен токму на првиот снег, односно можете да погледнете фотографии направени токму на тој ден. Се надевам дека ќе уживате гледајќи ги првите другарувања на белите снегулки со златните есенски лисја. No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib