RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]


           Со последната објава за овој месец го затвараме непланираниот мини-специјал за Осоговскиот манастир и соборот. Првата објава беше Осоговскиот манастир и соборот - каде помеѓу фотографии од манастирот и околината можете да прочитате и неколку интересни сеќавања од стари лица за соборот од времето на нивната младост. Втората објава „Прегратка - најбезбедното место“ всушност се состои од фотографии од луѓе кои се најдоа на овој настан, а јас се обидов преку фотографија да ја пренесам моќта на прегратката. Фотографиите ги направив на 29-ти август односно празникот Свети Јоаким Осоговски, а празнувањето и останатите нешта што успеав да ги фотографирам погледнете ги во оваа објава.  Уживајте!


Следете ме на инстаграм - @robkrst

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib