Post Page Advertisement [Top]


    EN : As I have mentioned in my previous post (Sledding in Baglak, Kriva Palanka), the last days of February brought us snow and temperatures below zero. I took some photos of snowy landscapes in Kriva Palanka, Macedonia. I hope you enjoy seeing them.

МК : Како што напоменав во предходната објава (Санкање во Баглак, Крива Паланка), последните денови од февруари ни донесоа снег и температури под нулата. Направив неколку фотографии од снежните пејзажи во Крива Паланка, Македонија, за кои се надевам дека уживате гледајќи ги.                  

RELATED POSTS / ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ :

 Санкање во Баглак, Крива Паланка / Sledding in Baglak, Kriva Palanka
 БЛОЖИЌ #9 - Најстудената зима во мојот живот


 WINTER 2018


 FOGGY BAGLAK БЛОЖИЌ #1 - Првиот снег
No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib