Post Page Advertisement [Top]


МК : Токму да ја генерализираме оваа зима како една од поблагите зими, последните денови од февруари не' изненадија 
со снег и температури под нулата.
 За возрасните снегот е проблем, додека пак за децата снегот е синоним за радост, другарување и санкање.
 Децата од моето маало уживаа во снежните авантури а јас се обидов да ги доловам моментите кои се' надевам дека ќе ве вратат во вашето детство и спомените од вашите зимски денови со санка во рака ќе ви ги згрејат срцата во овие студени денови.EN : Just to generalize this winter as one of the mildest ones, the last days of February surprised us with snow and temperatures below zero. 
For adults, snow is a problem, whereas for children it is synonym for joy, comradeship and sledding.
The kids from my neighborhood were enjoying the snow adventures. I tried to capture the moments which I hope will bring you back to your childhood. 
And the memories of your winter days with sledge in your hands will warm your hearts in these cold days.
ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ :

 БЛОЖИЌ #9 - Најстудената зима во мојот живот


 WINTER 2018


 FOGGY BAGLAK БЛОЖИЌ #1 - Првиот снег
No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib