Post Page Advertisement [Top]

БЛОЖИЌ е серија од објави кои ќе бидат објавувани во периодот до Божиќ (07/01/2018).  


Ги предизвикувам и повикувам сите македонски блогери доколку се расположени можат да се вклучат во ова претпразнично блогирање со објавување oбјави на македонски јазик на своите блогови. Содржините на постовите се основаат на вашата креативност. 
„Христос се роди! Среќни Божиќни празници!“ 
Така го започнуваме последното издание на БЛОЖИЌ а во него можете да видите моменти oд Бадниковата и Божиќната трпеза. 
Се надевам дека уживавте од 20-ти декември до денес во сите објави кои беа вклучени во БЛОЖИЌ. Доколку сте пропуштиле некои од нив можете да ги најдете на следниот линк БЛОЖИЌ.


                                                                                                                                 Поврзани објави :

No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib