RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]


Во претходната објава Hey Yu [vintage postcards] можевте да видите стари разгледници од главните градови на државите кои некогаш ја сочинувале Југославија. Во продолжение може да погледнете исто така стари разгледници, но овој пат само од македонските градови. Носталгија или слатки сеќавања - што будат кај вас овие разгледници?

ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ:

Hey YU [vintage postcards]
No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib