Post Page Advertisement [Top]


Како што покажува и насловот, денес е 8-ми Март - Ден на жената. Денес цвеќињата беа најбараните и најподаруваните нешта. Градот цветаше во боите на розите, лалињата, каранфилите... Уживајте во неколку глетки од денешната атмосфера во Крива Паланка.
🌹 Среќен 8-ми Март мили дами!


No comments:

Post a Comment

| Designed by Colorlib