RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]


MK: Во оваа објава имате можност да ги погледнете фотографиите кои ги направив при мојата последна посета на Зоолошката градина во Скопје, Македонија. Јас бев потполно импресиониран од жирафите. Според мене тие се главната атракција на зоолошката и се надевам дека фотографиите подолу ја доловуваат грациозноста која ја поседуваат овие животни.  

EN: In this post you have an opportunity to see photos which I took during my last visit to the ZOO in Skopje, Macedonia. I was totally impressed by the giraffes. In my opinion, they are the main attraction of this zoo and I hope that the photos below capture the gracefulness that these animals possess.

                       


                                                   ПОВРЗАНИ ОБЈАВИ | RELATED POSTS 

                                                          WHITE HORSES | БЕЛИ КОЊИ

                                                  


No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib