Post Page Advertisement [Top]


Сара Николовска е втората гостинка во рубриката #ТинЛексикон. Таа го пополни лексиконот со нејзините омилени нешта. Погледнете ги фотографиите и запознајте дел од „тин“ светот на оваа тинејџерка!

1. Име: Сара
2. Години: 13
3. Хороскопски знак: Лав
4. Омилено годишно време: Лето 
5. Омилен ден од седмицата: Сабота


6. Омилен предмет во училиште: Географија


7. Омилена песна: Тамара Тодевска - Proud 


8. Омилен пејач/пејачка/група: Димитар и Тајфата

9. Омилен спорт: Карате


10. Омилена активност во која уживаш: Цртање


11. Омилена книга/лектира: „Марта“ од Горјан Петревски


12. Омилена социјална мрежа: Инстаграм


13. Омилено животно: Маче


14. Омилено јадење: Хамбургер


15. Омилен јутјубер/ка: GP и Bambo


16. Кој град и која држава би сакала да ги посетиш: Париз, Франција


17. Омилена боја: Црвена


18. Најдобра другарка: Евгенија


19. Неисполнета желба: Одмор на Хаваите


ПОВРЗАНИ СОДРЖИНИ: 

#ТинЛексикон со Ана


1 comment:

| Designed by Colorlib