RK

Robert Krstevski

НАЈДОБРОТО ОД 2019

Explore Kriva Palanka | Истражи ја Крива Паланка

Animals | Животни

Post Page Advertisement [Top]


 Azuma Kiyohiko е креатор на картонското роботче Данбо чиешто име потекнува од јапонскиот збор danboru(ダ ン ボ ー) кој означува „картон“.


 Azuma Kiyohiko is creator of the carton robot Danbo whose name  comes from the Japanese word danboru (ダ ン ボ ー) meaning "carton".


                                                   RELATED CONTENT :


                      DANBO / ДАНБО (2)
No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib