★ НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Ѓаволешката карпа во Крива Паланка, Македонија

На патот кон селото Дивјанци, кое е дел од село Градец во Крива Паланка, се наоѓа една карпа која сведочи за мистериите од минатото ...

September 6, 2016

Dogs Edition
0 comments:

Post a Comment

Copyright © RK | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top