★ НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Ѓаволешката карпа во Крива Паланка, Македонија

На патот кон селото Дивјанци, кое е дел од село Градец во Крива Паланка, се наоѓа една карпа која сведочи за мистериите од минатото ...

May 31, 2014

Nuts


0 comments:

Post a Comment

Copyright © RK | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top